Syskon

Jag har kommit på något... Jag umgås väldigt lite med mina syskon och min familj.... Jag valde tex bort mammas födelsedag för ett parti rollspel...2 år i rad!

Sen så bor 75% av syskonen i västergötland, inklusive pojk- flickvänner! (Samt fruar)...

...

(med barn)

Resten bor i Norrland och på Orust, vilket innebär att jag som syskon inte får så mycket tid för alla (david får ju minst tid...)
Men jag får näst minst tid.... Det blir ofta så att jag ofta och länge sitter vid datorn på dagarna....som nu börjar bli skittråkigt... Jag vill kunna umgås mer med mina syskon.

Sen är nästan vårt enda gemensamma intresse (bland bröderna + Mikael P) Heroes of might and magic 2 och 3,
Ah... Detta underbara spel som vi alla är oövervinnliga på^^

Nu kom jag på avvägar, Jo!
För alla som vill veta så fick jag VG på mitt projektarbete. VG+ på själva grejen jag gjort. Sen hade Mediarektorn Paula Pelli och Estetrektorn Liselott på sig mina 2 dräkter jag hade gjort som projekt^^

Jag har fotobevis som ni kan få se någon gång.

Avvägar igen...

Mina syskon heter i åldersföljd: Äldst - yngst:
David: Deltids brandsoldat, pluggandes till ambulanssjukvårdare, 28 år?, fru PiaMaria med 2 barn: Alma 4 år, Axel 6 Månader. Bygdeå
Johannes: Osäker på ålder (ser ni? ingen koll alls), Heltidsbrandman, Borås, Flickvän. Heroes2älskande.
Maria: Äldsta av den kvinnliga delen, 25 eller 26 år gammal....ung... Mor till världens sötaste (på ett förvirrat sätt) dotter (delar platsen med Alma) , gift (Gift i London! Toppa det du!) med Gary McLachlan som är skotte. Han äger nån pub och Maria är undersköterska.
Mikael: 24? Gift med Frida, Estetiskt par, hon målar, han spelar, hon spelar, han målar. Teologistudent, kommer troligtvis att bli präst. Stort skägg. Vanilla ice-keps. Gillar ovanliga instrument.
Elisabeth: 23? Stadigt förhållande med Heroes2älskande snubbe: Mikael P... Modemedveten, snygg friss, nyser roligt.
Thomas: 21 eller 22...Tror på 21 år. Nyligen gift med Madeleine (Madde), gifte sig i somras... Grym på piano och orgel. Gospelparet i familjen och det musikaliska paret (om möjligt delad plats med Moik o Frida) i familjen. Heroes2och3gillande. Kortaste brodern.
Stefan: 18 år, Jag, Längst i familjen. Bofferproffs, har ofta "bofferdött" som pappa så snällt uttrycker det. Lajvare, Rollspelare, Filosof, Heroes2och3älskande, Databeroende, slösare, söt enligt vissa ;), Vart singel alltför länge, Har just kommit på den verkliga meningen med kärlek, Är emot allt som alla andra är för, Estetbildochform, tredje året, snart student, långt krulligt hår och slutligen: "Världens längsta Norrlänning"... Sjunger med^^, också textilälskande...
Hanna: 17 år, yngst, längst av kvinnorna, studerande i GBG på LM. Örgryte, snart Örgryte, SamhällEstetMusik, Musikalisk, nyklippt...

Lägg gärna till mer i kommentarer eller som PM på Bilddagboken, eller GB på Bilddagboken

Nu i helgen är mamma o pappa i STHLM, jag har precis haft Filmmaraton med Pirates of the Car....Ja ni vet vad det är, orka skriva Karibien på engelska...
Tog ett tag, la massa fjärtar på slutet av för mycket cola och godis.
Älskar dem verkligen.

Mina närmaste vänner:
Isak, Amanda, Frida, Ernst, Gustav, Daniel, Emil R, Martin L....Nu är jag trött, så jag kan ha glömt bort nån i min trötthet... så lägg gärna till någon (genom att: Kommentera på min bilddagbok.

Skola snart... Orka... Vill...... Vill bara liksom vara med mina vänner hela tiden, såsom jag vill vara med min fanilj...

Min Familj, är det för lite begärt? Besök mig, jag ber er, här är det väldigt ofta tråkigt. Jag brukar älska att bara gå ut mitt i natten och se på stjärnorna och hoppas att jag ser det ni ser... En stjärnklar himmel med alla dess vackraste stjärnor, såsom jag älskar att se alla familjens vackraste stjärnor: Berit, Göran, David, Pia, Alma, Axel, Johannes, Johannes tjej, Maria, Gary, Ally, Mikael, Frida, Elisabeth, Mikael P, Thomas, Madeleine, Hanna... Och Zeke.

Kom hit oftare, jag ber er, ni som är min familj, jag ber er att vara hemma oftare så vi kan ha roligt och umgås tillsammans! Tänk vad roligt vi har haft under tidigare år?! Låt oss fortsätta med det.

Nu vet jag att många kommer att säga att de försöker, men jobb eller vänner hindrar dem, såsom samma saker hindrar mig (rollspel). Men jag ska göra mitt bästa att vara med familjen istället, och då vill jag att ni gör samma som jag. Snälla...


Sen mina vänner, kom hit oftare, det är roligt med er... Älskar er!!! Var med mig, såsom jag vill vara med er, lita på mig, såsom jag fullt litar på alla er. Jag saknar er alla.

Sen... Till den jag nästan saknar mest... Min framtida verkliga kärlek... vem du nu än är så vill jag att du läser detta: Jag älskar dig av hela mitt hjärta och Saknar dig så otroligt ofattbart mycket. Jag vill träffa dig så snart som möjligt, och hoppas att vi kan bygga upp en stark tillit och vänskap till varandra. Hoppas du tycker likadant... annars är väl detta onödigt? Sök upp mig medans jag söker efter dig, Älska mig av hela ditt hjärta såsom jag skulle älska dig. Jag skulle ge mitt liv för dig såsom du kanske skulle för mig.

Kom till mig...


Jag väntar på dig. Jag kommer snart till dig, då jag tror att du väntar på mig...

Jag vill på ett sätt hoppas att du bor i Bohuslän, och att du redan vet vem jag är, men sånt kan man inte veta, men man kan hoppas.


Lite råd från filosofiske Stefan: 
"Allt vi behöver göra, är att bestämma vad vi ska göra med den tid som givits oss"
"Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt"
"Oroa dig inte för att trampa snett och snubbla, sätt din lit till gud så kommer han att fylla igen hålet på vägen som du skulle snavat i innan du trampar i det"
(det sista kom jag på helt själv, de andra 2 är snodda)


God natt fellas!!! See ya some day or in a couple of hors perhaps?

Pax Dominivobiscum // Stefan Simonsson

RSS 2.0